om oss

om butikken

Hei! Mitt navn er Sigrid og jeg er designeren, syersken og skaperen bak CHARMLY SUPPLY.

Jeg startet opp CHARMLY SUPPLY i 2022. Jeg har alltid vært kreativ, elsket å designe og sy selv så da lidenskapen for scrunchies kom da begynte  også starten på CHARMLY SUPPLY. 

Jeg er så fornøyd og stolt av å bringe deg hår accessories som gir deg glede og som får deg til å smile og føle deg unik. Når jeg ser bilder av deg med mine accessories blir jeg så begeistret. Jeg elsker å se hvordan du styler med mine produkter.

Alle våre hår accessories er håndlaget av Sigrid.

Kom innom og si hei på instagram @charmlysupply

vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å styrke kvinner til å omfavne sin unike stil og uttrykke sin individualitet gjennom vårt brede utvalg av hårtilbehør, inkludert hårspenner, hårbånd og smykker. Vi tror at hver kvinne fortjener å føle seg trygg, vakker og ha kontroll over utseendet sitt. Vårt nøye utformede tilbehør er designet for å fremheve og fremheve frisyrer, slik at kvinner enkelt kan forvandle utseendet sitt. Vi streber etter å tilby høykvalitets, fasjonable og allsidige alternativer som passer til ulike smaker, anledninger og hårtyper. Enten det er en uttalt hårspenne, et komfortabelt, men stilig hårbånd eller elegante smykker til håret, er vår oppgave å tilby kvinner verktøyene til å uttrykke sin kreativitet og forbedre sin skjønnhet. Vi er dedikerte til å feire kraften og skjønnheten til kvinner gjennom vårt gjennomtenkte hårtilbehør, som gir dem mulighet til å omfavne sin unike sjarm og skinne med selvtillit.