Retur- og refusjonspolicy

Returnerer
Vi har 14 dagers returrett, noe som betyr at du har 14 dager på deg etter å ha mottatt varen din til å fylle ut returskjemaet og sende tilbake til oss.
For å være kvalifisert for retur må varen din være i samme stand som du mottok den, ubrukt og ubrukt, med etiketter. Produkter som vises lukter av parfyme. Vi aksepterer ikke retur av øredobber fordi det ..?All retur må sendes tilbake til Lønneveien 74, 2020 Skedsmokorset Norge. Kunden er ansvarlig for betaling av returen.

Ta vare på sporingsnummeret ditt hvis du ønsker å returnere. Det kan ta opptil 3 virkedager etter levering før returen kan behandles.
Du kan alltid kontakte oss for spørsmål om returen din på contact@charmlysupply.com

Skadet

Vennligst sjekk bestillingen din når du mottok den og kontakt oss umiddelbart hvis varen er ødelagt, skadet eller du har mottatt feil produkter, slik at vi kan gjøre det riktig.

Utvekslinger

Den raskeste måten å sikre at du får varene du ønsker er å returnere varen du har, og foreta et separat kjøp for dine nye produkter.

Refunds

Vi vil varsle deg når vi mottok og inspiserte returene dine, og gir deg beskjed om returen ble godkjent eller ikke.
Hvis den ble godkjent, vil du bli refundert automatisk på den opprinnelige betalingsmåten. Husk at det kan ta litt tid før banken eller kredittkortselskapet ditt behandler og posterer returene.
Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke kan returnere salgsvarer eller gavekort.