VILLKÅR FOR BRUK

1. Informasjon om firmaet

Selger: Charmly Supply Accessories (www.charmlysupply.com)
E-post: contact@charmlysupply.com
Org. nr. 928 576 507

2. Bestilling og avtaleinngåelse

Avtale er inngått når du har gjennomgått alle trinn i vår bestillingsløsning, og etter at du har mottatt ordrebekreftelse fra oss.

Avtalen består av disse kjøpsbetingelsene, sammen med opplysninger i nettbutikken, bestillingsløsningen og ordrebekreftelsen.

Det er viktig at du kontrollerer ordrebekreftelsen straks etter at du mottar denne. Dersom det skulle være noe feil med bestillingen, eller du ikke mottar ordrebekreftelse kort tid etter din bestilling så ber vi deg ta kontakt med oss på mail. 

Andre vilkår kan avtales i tillegg til, eller i stedet for disse generelle kjøpsvilkårene, så fremt det ikke er i strid med ufravikelig forbrukerrett.

For kjøpere som handler som ledd i næringsvirksomhet gjelder egne vilkår.


3. Pris og betaling

Den oppgitte prisen for varer og tjenester er den totale prisen du skal betale for varen. Fraktkostnader kommer i tillegg, og beregnes i bestillingsløsningen før betaling og avtaleinngåelse. Priser inkluderer merverdiavgift og alle andre eventuelle avgifter.

Vi tilbyr følgende betalingsmuligheter ved kjøp i vår nettbutikk:

Bank, kredittkort (Visa, Eurocard, Mastercard): Det er trygt å handle hos oss og ingen kan lese ditt kortnummer. 

Klarna: Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Faktura for bedriftskunder: Faktura med 14 dagers forfall sendes på den e-postadresse du oppgir i bestillingen. Det er viktig at du oppgir riktig og gyldig e-postadresse. Kjøpere under 18 år kan ikke betale med faktura. Ved betaling med faktura forbeholder vi oss retten til å foreta en kredittsjekk, og til å kansellere kjøpet på bakgrunn av den innhentede informasjonen.


4. Levering og frakt

Levering er skjedd når varen er mottatt av deg eller noen som mottar på dine vegne. Risikoen for varen går over på deg fra leveringstidspunktet. Leveringstid 48t-4 dager etter bestilling er mottatt. Bestillinger som er fullført på røde dager vil bli sendt ut førstkommende arbeidsdag.

5. Kundeinformasjon

Personopplysningene dine vil ikke bli delt videre til andre som ikke er knyttet til CHARMLY SUPPLY ACCESSORIES. 


6. Aldersgrense

Dersom du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. 
Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.